Una Rosa = Un quilo d’aliments

Sant Jordi Solidari Bancs dels alimentsSant Jordi Solidari

Sant Jordi Solidari 2022

El Banc dels Aliments es dedica a gestionar les donacions que fan particulars i empreses per repartir entre els més necessitats. Durant la pandèmia, s’han vist desbordats. Han passat de 113.000 persones ateses en 2019 a veure incrementat aquest nombre en un 40%. Per aquesta raó el Sant Jordi 2022 per rosessantjordi serà una altra vegada, un Sant Jordi Solidari .

2.000 Kg d’aliments al Sant Jordi 2021

 

Amb l’ajut dels nostres clients a la campanya 1 Rosa = 1 Kg, RosesSantJordi.com va aportar 2 tones d’aliments al Banc dels Aliments. Un èxit total, tenint en compte que no es va poder celebrar Sant Jordi a molts llocs a causa de la pandemia.

Rosessantjordi.com és Roses Solidàries

En la recerca d’un projecte amb el qui col·laborar, Roses Sant Jordi sempre intenta que aquests compleixin una sèrie de requisits. Entre ells, els més importants són:

  • Que es tracti d’iniciatives locals o no massa allunyades , perquè l’ajuda repercuteixi directament en el territori.
  • De tipus social, perquè les ajudes repercuteixen directament en el teixit social que forma la comunitat.
  • Que siguin capaços d’aportar una ajuda real al projecte.
Roses Sant Jordi 2022
Ram de roses Sant Jordi 2022

Aquest any també, les Roses Solidàries cobren un sentit profund. No vam tenir dubtes a l’triar El Banc dels Aliments com a projecte Sant Jordi Solidari 2021. I tampoc ho tenim per al proper Sant Jordi 2022.

Un altre any més, Roses Sant Jordi destinarà una part de la teva compra directament a l’Banc dels Aliments, aportant a el menys 1 Quilo d’aliments (o 1 litre de llet) per cada rosa o ram a domicili venut a la nostra web  Roses de Sant Jordi a domicili , a més d’un tant per cent dels beneficis procedents de les vendes de Roses de Sant Jordi a l’engròs.

El Sant Jordi més solidari

La pandèmia i la crisi

Tots sabem que en aquest període ha estat dur. Per a algunes persones, ha significat la pèrdua de familiars i éssers estimats; per a altres, enfrontar-se a una dura malaltia. Molts han lamentat la pèrdua del seu treball o gran part dels seus ingressos. Tots hem estat en major o menor grau, impactats per la pandèmia i les seves conseqüències, i tots junts farem que sortir-ne sigui possible!

A pel Sant Jordi de la recuperació

Sant Jordi Solidari
Sant Jordi Solidari. Certificat d’Aportació 2021

La pandèmia a empès a moltes persones a recórrer a la ajuda de el Banc dels Aliments per poder posar un plat de menjar a la taula. T’imagines no poder oferir ni un simple got de llet als teus fills?
En moltes llars, aquest fet quotidià per a molts, s’ha convertit en una cosa difícil d’aconseguir per altres tants.

Amb el profund desig que cada vegada siguin menys famílies les que depenguin d’iniciatives com les de l’ Banc dels Aliments (i tantes altres), aquest any volem col·laborar amb, esperem, més quilos d’aliments. És el petit gra de sorra, una mínima col·laboració de tot el molt que hi ha per fer.

Col·labora amb el Banc d’Aliments encara que no compris roses.

Disposen de diverses seus on podràs fer les teves aportacions, siguin d’aliments o en forma de fons per superar la difícil situació de milers de famílies de les nostres ciutats.