Una Rosa = Un quilo d’aliments

Roses Solidaris

 

Sant Jordi Solidari 2024

La web RosesSantJordi.com se suma un any més, amb l’ajut de la nostra clientela, a la campanya 1 rosa = 1 kg, a benefici del Banc dels Aliments de Barcelona, que el any 2022 (últim any del que es tenen xifres, de moment) va repartir 20.953.000 kg d’aliments (una quantitat equivalent a 48.900.000 €) a 137.123 persones.

Des de RosesSantJordi.com organitzem la iniciativa Roses Solidàries per a fer una donació econòmica, i hem triat aquesta Fundació en la recerca d’un projecte amb el qual col·laborar. Roses Sant Jordi sempre intenta que les entitats destinatàries compleixin una sèrie de requisits. Entre ells, els més importants són els següents:

  • – Que es tracti d’iniciatives locals o no massa allunyades, perquè l’ajuda repercuteixi directament al territori.
  • – De tipus social, perquè les ajudes repercuteixen directament al teixit social que forma la comunitat.
  • – Que siguin capaces d’aportar una ajuda real al projecte.

Ram de roses Sant Jordi 

Un any més, les Roses Solidàries tenen una importància cabdal. No vam tenir dubtes a triar el Banc dels Aliments de Barcelona com a projecte Sant Jordi Solidari 2021 i 2022 i 2023. Sense cap dubte tampoc ho tindrem al proper Sant Jordi 2024.

Des de Roses Sant Jordi, destinarem una part de la teva compra directament al Banc dels Aliments, aportant almenys 1 quilo d’aliments (o 1 litre de llet) per cada rosa o ram venut  a domicili a la nostra pàgina web Roses de Sant Jordi.com, a més d’un tant per cent dels beneficis procedents de les vendes de Roses de Sant Jordi a l’engròs.

Agraiment Banc dels aliments Rosessantjordi.com

Fem un Sant Jordi més solidari!

La pandèmia ha empès moltes persones a recórrer a l’ajuda del Banc dels Aliments per poder posar un plat de menjar a taula. T’imagines no poder oferir ni un simple got de llet als teus fills?

En moltes llars, aquest fet quotidià per a la majoria, s’ha convertit en una cosa difícil d’aconseguir per a altres persones. Amb el profund desig que cada vegada siguin menys les famílies que depenguin d’iniciatives com les del Banc dels Aliments (i tantes altres), aquest any esperem col·laborar amb més quilos d’aliments. És un petit gra de sorra, una mínima col·laboració de tot el que hi ha per fer.

Col·labora amb el Banc d’Aliments encara que no compris roses. Disposen de diverses seus on podràs fer les teves aportacions, siguin d’aliments o en forma de donació econòmica per a superar la difícil situació de milers de famílies de les nostres ciutats.

ram de roses de sant jordi solidari_____________________

 

Roses Sant Jordi

Sant Jordi Solidari

El 2023, Sant Jordi va ser especial, va ser un Sant Jordi solidari. Gràcies a la iniciativa Roses Solidàries promoguda des de RosesSantJordi.com, vam aconseguir donar 1.500 litres de llet amb la campanya 1 rosa = 1 quilo d’aliments.

La campanya va promoure les donacions fetes a través de la venda de roses o rams de Sant Jordi a domicili. A més, vam complementar aquestes ajudes amb aportacions pròpies i donacions directes de la nostra clientela mitjançant la nostra plataforma majorista de roses.

 

bancs d'aliments