Eqmón

Associació pel quart món

eqmonEqmon és una associació sense ànim de lucre, fruit de la preocupació d’un grup de persones sobre la família, especialment de les mares i els seus fills que viuen en situacions de vulnerabilitat a la ciutat de Barcelona i els seus voltants.

Segons Eqmon, hi ha un quart món i està molt a prop de les nostres cases, no només en els països subdesenvolupats, en els macro-índexs o en les informacions del telenotícies.

Què fa Eqmón?

Eqmon ofereix a dones amb risc d’exclusió sociolaboral un espai on poder formar-se i afrontar amb millors eines el món laboral i la conciliació familiar.

Realitzant un procés d’inserció sociolaboral que es desenvolupa en tres itineraris bàsics d’aprenentatge/perfeccionament: neteja, costura i cuina . I en la creació d’un espai col·lectiu per fer possible la conciliació familiar de les mares treballadores.

L’especialització d’aquests tres itineraris comprèn la neteja domèstica i en empreses, en reparació de roba i iniciació al patronatge; i en cuina bàsica tradicional.
Sempre encarat des d’un punt de vista laboral/professional.

Si vols més informació sobre com l’Associació Eqmón articula i projecta aquests itineraris, posa’t en contacte amb ells o visita la seva pàgina web.

Associació eqmon

Eqmón a la xarxa

Web: http://www.eqmon.org/
Facebook: https://www.facebook.com/EqmonAssociacioPelQuartMon/

Eqmón i roses solidàries

Rosessantjordi.com col·labora amb l’Associació Eqmón, brindant suport, la seva infraestructura i facilitats en els preus que cobra per les seves roses, amb fins solidaris.
Som conscients que el benefici d’una rosa venuda per Eqmón té un destí solidari i que repercuteix en les usuàries de l’associació i en la comunitat sencera.
Estem molt orgullosos de poder col·laborar amb aquesta associació.