Eqmón

eqmon

Associació pel quart món

 

Lamentem comunicar que aquesta associació ha cessat la seva activitat.

Eqmon és una associació sense ànim de lucre, fruit de la preocupació d’un grup de persones sobre la família, especialment de les mares i els seus fills que viuen en situacions de vulnerabilitat a la ciutat de Barcelona i els seus voltants.

Segons Eqmon, hi ha un quart món i està molt a prop de les nostres cases, no només en els països subdesenvolupats, en els macro-índexs o en les informacions del telenotícies.

Què fa Eqmón?

Eqmon ofereix a dones amb risc d’exclusió sociolaboral un espai on poder formar-se i afrontar amb millors eines el món laboral i la conciliació familiar.

Realitzant un procés d’inserció sociolaboral que es desenvolupa en tres itineraris bàsics d’aprenentatge/perfeccionament: neteja, costura i cuina . I en la creació d’un espai col·lectiu per fer possible la conciliació familiar de les mares treballadores.

L’especialització d’aquests tres itineraris comprèn la neteja domèstica i en empreses, en reparació de roba i iniciació al patronatge; i en cuina bàsica tradicional.
Sempre encarat des d’un punt de vista laboral/professional.

Si vols més informació sobre com l’Associació Eqmón articula i projecta aquests itineraris, posa’t en contacte amb ells o visita la seva pàgina web.

Associació eqmon

Eqmón a la xarxa

Web: http://www.eqmon.org/
Facebook: https://www.facebook.com/EqmonAssociacioPelQuartMon/

Eqmón i roses solidàries

Rosessantjordi.com col·labora amb l’Associació Eqmón, brindant suport, la seva infraestructura i facilitats en els preus que cobra per les seves roses, amb fins solidaris.
Som conscients que el benefici d’una rosa venuda per Eqmón té un destí solidari i que repercuteix en les usuàries de l’associació i en la comunitat sencera.
Estem molt orgullosos de poder col·laborar amb aquesta associació.