UN LLAPIS PER GHANA

Un Llapis per Ghana

Qui som?

Lamentem comunicar que aquesta associació ha cessat la seva activitat.

Som un petit projecte de cooperació internacional, el qual neix del moment en què un grup de joves ens adonem de la força que pot arribar a tenir un simple llapis.

On treballem?

A Kpando, un petit poble de Ghana, a l’Àfrica. Allà, al petit orfenat del Ryvanz-Mia s’hi troben 25 infants i joves que comparteixen el llapis per fer els deures cada dia. 25 raons, 25 somnis, 25 situacions desfavorides i 25 vides per les quals existim.

Per què ho fem?

Davant les situacions desfavorides de cada infant i la mancança d’eines i recursos a l’orfenat, aquests infants es troben amb barreres per créixer i aprendre i, sobretot, els falta temps per jugar i ser nens i nenes. S’hi queden moltes idees, preguntes, somnis i històries atrapades entre les parets de l’orfenat, sense una eina per ser expressades.

Amb qui treballem?

La Mama Esi és la fundadora de l’orfenat i, en ser orfe ella també i haver viscut sense la possibilitat de rebre una educació, ara lluita pel dret d’escolarització d’aquests infants.
“ENS BANYAREM AL RIU O FAREM MENYS ÀPATS AL DIA, PERÒ AQUESTS INFANTS ESTUDIARAN”.

Què fem? I Com?

Col·laborem amb el Ryvanz-Mia en la lluita per cobrir les necessitats bàsiques d’aquests infants i joves perquè tothom mereix ser alimentat i escolaritzat correctament.
NINGÚ HAURIA DE TRIAR ENTRE MENJAR I ESTUDIAR.
Treballem amb la finalitat de compartir i comunicar, organitzem esdeveniments i xerrades i programes de voluntariat. Tenim la intenció de ser un pont que ofereixi proximitat entre persones perquè creiem en l’intercanvi i les relacions properes com a mètode per deixar de veure’ns diferents, comprendre’ns i reduir prejudicis i injustícies.

Com col·laborar amb nosaltres?

– REGALA ROSES SOLIDÀRIA → els beneficis íntegres de la campanya, són pels infants del Ryvanz-Mia.
– Programa de voluntariat local / internacional
– Recollida de material essencial
– Esdeveniments i col·laboracions
– Donacions i reptes solidaris
– REVOLUCIÓ DEL LLAPIS → xerrades a les escoles

i molt més! Pots contactar amb nosaltres i informar-te més a través de:

https://en.unllapisperghana.com/
@unllapisperghana
unllapisperghana.com

GRÀCIES PER ACOMPANYAR-NOS! SEGUIM FENT CAMÍ!
AMB EL TEU SUPORT PODRAN ESCRIURE ELS SEUS FUTURS!