ASSÍS Centre d’acollida

Què fem?

ASSÍS Centre d'acollidaASSÍS Centre d’Acollida és una entitat social que treballa des del 2001 per millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones en situació de sense llar, posant un focus especial en les dones que es troben en aquesta circumstància.

Per aconseguir-ho, desenvolupem programes i projectes dirigits a atendre les seves necessitats: serveis bàsics, salut, habitatge digne, formació, inserció sociolaboral, entre altres.

Cada nit, 117 dones dormen als carrers de Barcelona.

Elles arriben en pitjors condicions que els homes només pel fet de ser dones: la societat les situa en desavantatge, són víctimes de violència, senten por i inseguretat constantment i, a més, es veuen més afectades que els homes pels estigmes socials. Moltes, es tornen invisibles a més de ser invisibilitzades per la societat que les rebutja i ignora.

Com pots col·laborar?

Aquest Sant Jordi regala les nostres #RosesQueApropen, “una rosa per les més vulnerables” i construïm juntes un futur sense desigualtats. Amb la teva comanda ajudaràs a finançar els projectes d’atenció a dones sense llar, com el de Cap Dona Sense Llar.

Comprar Roses Solidaries

comprar roses solidaries

Contacto: Laura Bogni
Email: aliances@assis.cat
Tel: 620 531 017

ASSÍS

Comprar Roses Solidaries

comprar roses solidaries

Contacto: Laura Bogni
Email: aliances@assis.cat
Tel: 620 531 017

 

 

Altres formes per col·laborar:

  • Fes-te soci (https://www.assis.cat/colabora)
  • Fes un donatiu (https://www.assis.cat/colabora)
  • Compra a la nostra botiga (https://www.assis.cat/botiga)

Segueix-nos!

Twitter · Instagram · Facebook · Youtube