Amics de l’Hospital del Mar

Fundació Amics de l' Hospital del Mar

Fundació

Des d’Amics de l’Hospital del Mar, promouen la participació de ciutadans, professionals, veïns i entitats del teixit social en projectes de suport assistencial, de recerca, d’innovació, de solidaritat i de transformació per a la millora de l’Hospital del Mar.

La seva missió és contribuir a l’excel·lència en l’atenció a la salut de les persones mitjançant la col·laboració de ciutadans, empreses i entitats de la societat civil.

Pacients, familiars, voluntaris, professionals, ex treballadors, alumnes, persones reconegudes i ciutadans anònims comparteixen la seva vinculació amb l’Hospital a través de múltiples formes de col·laboració: suport econòmic, voluntariat, relacions personals, donacions, aportació de material i instal·lacions, etc. També empreses i els seus treballadors, associacions i entitats col·laboren mitjançant donacions materials i donacions econòmiques.

Regala #RosesqueCuren i lluita contra les malalties del cervell

Col·labora amb la recerca de les malalties cerebrals

Participa a la campanya solidària de Sant Jordi #RosesqueCuren de la Fundació Amics de l’Hospital del Mar i l’Institut de recerca de l’Hospital del Mar i regala esperança als qui lluiten contra malalties com el Parkinson, l’ELA o l’Alzheimer.

La nostra rosa solidària va acompanyada d’un punt de llibre que podràs personalitzar amb el logotip de la teva empresa.

Compra la Rosa de l’Hospital del Mar